Produk yang baik dan berkesan adalah produk yang ada tindak balas pada awal2 penggunaan.tapi boleh dilihat hasilnya seawal seminggu penggunaan…. kita namakan dia healing crisis…Nama pun baiki masalah kulit dari dalam…jadi jangan terkejut monkey kalau tiba2 pakai esok kuar segala atok nenek jerawat kat muka tu (ni contoh je..bukan semua,hanya yang bermasalah)….rileks…cool….

itu tanda tanda kulit anda sgt bermasalah…nak simpan ke segala keladak bawah kulit tu???? Sabar….kena yakin…konsistenn….minum cukup air seperti yang disarankan…air sangat penting untuk proses pembuangan toksin dan kotoran dalam badan…..

jadi???? Ikut je tips yang kami beri…..jgn cepat mengalah dan terus stop!! Pastu salahkan produk dan seller….padahal dalam badan sendiri yg banyak masalah…..kata nak cantikkk luar dalam…jadi kena sabar ye sayang2….

Badan kita x sama dengan orang lain….sebab apa?? Sebab gaya hidup,pemakanan, kesihatan, tahap stress kita semua berbeza….jd kunci nak cantik sihat adalah sabar dan yakin…

Testimoni kami semua benar belaka…dan mereka orang2 yang sabar dan yakin…hasilnya boleh tengok sendiri aeee….kipidap dungibab k!!!

Shares