Kan best kannnn mummy gojes semua, kalau pinggang kita macam kerengga boleh pakai palazo laici Jaja Kalam yang saiz S ke M. Kalau muka berseri tegang merah merah bak delima dari jauh dah boleh nampak aura jelita..

Bila pandang cermin masa kat fitting room, tenguk diri sendiri hati berbunga boleh senyum 15 kilometer. Ewahhh.

Kalau g rumah org kawen… Org pun da kompius mana 1 pengantin. Upss…. Padahal anak kita berderet beratur kat belakang tengah cop seat nak duduk…

Saya jual krim awet muda ni.. Untung sabut boleh kurus sekali. Hik hik.

Sambil exercise pagi dengan mop dan sambil karate ikan sayur kat dapur, mummy gojes boleh calit calit je WD ni. Sapu lama sikit dalam 15 kali biar krim meresapppp ke kulit dalam.

Ada orang belum sebotol da jelitass… Ada yang kene tunggu 3 4 botol… Ada orang 2 minggu dah kurang 5 kilo. Ada orang ambil masa 2 bulan nak hilang 2 kilo. Takpe mummy gojesss. Yang penting kita usaha hilangkan kedut2 kat muka dlu… Kasi tegang… Kasi merah… Pastu dalam masa yang sama boleh cairkan lemak-lemak nakal kat perut tu.

Tak dapat jadi Miss World.
Dapat jadi Miss Suri Pilot pun jadiii lahh

Serlahkan kejelitaan anda bersama calitan WD… Inbox kami utk info produk.

FAST RESPONSE:

0 1 2 – 6 4 8 4 0 2 4
Whatsapp
Dealer dialu²kan.

Shares